dimarts, 16 de novembre del 2010

Falta de vara.

http://www.youtube.com/watch?v=9Q8bascdOLk&feature=player_embedded

Aquest és un vídeo que m'ha arribat mitjançant un esdeveniment que tenia com a títol "el millor invent del món".

He estat mirant i, és molt trist però, de veritat existeix.
Com a idea no és roïna, de fet és molt bona, però no l'ús al que l'empresa el dirigeix.
Consisteix en una "càpsula" situada dins els bars i les discoteques arreu d'argentina.

L'anunci comença dient que als homes els encanta anar al bar amb els amics, el problema que tenen: les novies. Acte seguit apareix un xic que diu que se'n va al bar i darrere ix una xica "com posseïda pel dimoni" cridant-li.
I quina és la solució? Una cabina on entres i et recrea diversos ambients, entre ells et pots "teletransportar" al cinema, al supermercat, a l'aeroport, cuidant ta huela, un nadó o una amiga desconsolada (??!!!!) i altres opcions per a que el miserable acte de mentir siga el més variat i estètic possible.

És a dir, que les dones no deixen anar al bar als amics (em sent ofesa, no totes som així), la possible solució és mentir (despreciable) i el vídeo acaba dient que amb les cabines, més homes contents i menys parelles trencades (les parelles que sobreviuen gràcies a aquesta cabina deuen ser unes parelles molt tristes i superficials, basades en la intolerància i la falsetat).

A ningú se li havia ocorregut crear estes cabines per si reps QUALSEVOL tipus de cridada, ja sigues HOME O DONA i necessites contestar; però clar, la cosa mereix ser inventada per a una causa en la que els homes es senten bé per poder enganyar a la xicona... de puta mare.

Ells, per altra banda, no pensen que les xiques puguen fer el mateix amb ells? Jo crec que els homes que fan ús d'aquesta "cosa" mereixen que la dona estiga amb un altre tio al llit i que si ells criden elles entren a la cabina i puguen dir coses com: "estic a un velatori" o "estic cuinant per a tu, carinyet".

Açò ha aparegut quan pensava que no podia haver res més miserable que els anuncis d'AXE.
Gràcies empreses per seguir mantenint viu el sentiment de que els homes sou superiors, cada dia esteu contribuint un poc a que dones deixen de viure (per tant, de no deixar anar al bar als homes) per la violència de gènere.

I per a que quede clar, no és l'invent el que em cabreja, sinó la imatge de possessives que se'ls dóna a les dones i la cara dura que se'ls posa als homes, que done fe que n'hi ha que mai farien això.

He dit.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada